Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacques Mooren.


Hij was gehuwd met
Marie Cornelissen, geboren te Haelen rond 1737, overleden te Heythuysen op 2 januari 1809.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, geboren te Heythuysen rond 1775, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 oktober 1839.
    Zij is getrouwd te Roggel op 5 mei 1795 voor de kerk met Petrus Nijskens, geboren te Roggel, gedoopt aldaar op 30 september 1773, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 22 juli 1818, zoon van Henricus Nijskens en Catharina Ketelaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina