Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Winand Aben.


Hij was gehuwd met
Petronille Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Heythuysen, gedoopt op 2 mei 1741, overleden te Heythuysen op 24 november 1814.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 juli 1766 voor de kerk met Jacob Verlinden.
  • 2 : Cornelia, spinster, geboren te Heythuysen rond 1753, overleden aldaar op 12 januari 1829.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 24 augustus 1777 voor de kerk met Joannes Fremij, wever, gedoopt te Heythuysen op 9 november 1747, overleden aldaar op 20 juli 1818, zoon van Joannes Fremij en Joanna van Everlo.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina