Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Alphonsus Maria Mauritius Joseph van Rijckevorsel, geboren te 's-Hertogenbosch rond 1863, wonende te Haelen, overleden aldaar op 27 september 1920, zoon van Josephus Henricus Hubertus van Rijckevorsel en Christina Maria Louisa Hendriks.


Hij was gehuwd met
Maria Alida Johanna Dunkelman, geboren rond 1871, wonende te Haelen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maarten Willem Joseph Maria, geboren te Haelen op 23 juni 1908.
    Hij is getrouwd te Heusden op 15 augustus 1940 met Aglaé Marguérite Josephine Marie Keunen, geboren te Heusden op 18 maart 1908, dochter van Johannes Martinus Antonius Keunen en Aglaé Maria Cornelis Malingré.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina