Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Albert van de Leensel.


Hij was gehuwd met
Wouterina van Seccelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, geboren te Asten rond 1863, overleden te Meijel op 24 februari 1942.
  • 2 : Francis, tuinier, geboren te Asten rond 1868, overleden te Haelen op 18 april 1927.
    Hij is getrouwd te Haelen op 18 februari 1924 met Anna Margaretha Nijssen, caféhoudster, geboren te Haelen op 5 december 1871, wonende te Neer en te Haelen, overleden te Venray op 26 februari 1960, dochter van Wilhelmus Nijssen en Anna Maria Coulen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina