Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Daniëls.


Hij was gehuwd met
Joanna Pijls.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan, geboren te Haelen, gedoopt op 12 maart 1761, wonende te Neer, overleden te Haelen op 20 juli 1837.
    Hij was gehuwd met Cornelia Joosten, akkervrouw, gedoopt te Haelen op 8 maart 1769, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 juni 1838, dochter van Wijnandus Joosten en Joanna Verheggen.
    (Zij is eerder getrouwd te Haelen op 9 april 1793 voor de kerk met Johannes Jöres, gedoopt te Kirchhoven (D), wonende te Haelen, overleden aldaar op 6 maart 1797.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina