Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertus Antonius Alfonsus Maassen, houthandelaar, geboren te Simpelveld op 24 augustus 1907, overleden te Haelen op 23 maart 1957, begraven aldaar, zoon van Frans Joseph Maassen en Maria Hubertina Peeters.


Hij is getrouwd te Haelen op 22 december 1937 met
Elisa Catharina Petronella Mertens, geboren te Weert op 17 september 1906, overleden te Roermond op 24 december 1997, begraven te Haelen, dochter van Franciscus Emanuel Mertens en Maria Elisabeth Bosmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina