Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Peeters, geboren te Schinnen op 3 september 1872, overleden te Haelen op 29 november 1937, dochter van Pieter Hubert Peters en Clara Augustina Driessen.


Zij is getrouwd te Eijgelshoven op 18 november 1896 met
Frans Joseph Maassen, telegrafist, geboren te Valkenburg op 4 oktober 1873, overleden te Haelen op 23 mei 1955, zoon van Jan Christiaan Antoon Maassen en Maria Helena Hendriks.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina