Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lambertus Johannes Peters.


Hij is getrouwd te Zevenbergen op 11 september 1891 met
Cornelia Leijten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anthonia Maria, geboren te Haelen op 2 februari 1900.
    Zij is getrouwd te Ginneken en Bavel op 23 april 1924 met Antonius Johannes Laene, winkelier, geboren te Breda op 5 september 1899, overleden aldaar op 23 juli 1964, zoon van Johannes Laene en Carolina Josephina Faassen.
  • 2 : Adrianus Cornelis, geboren te Haelen op 17 augustus 1901.
    Hij is getrouwd te Princenhage op 11 februari 1926 met Lucia van Gurp, geboren te Princenhage op 7 juni 1906, dochter van Johannes van Gurp en Lucia van der Velden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina