Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Gubbels.


Hij was gehuwd met
Catharina Hoeben.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jan, geboren te Nederweert rond 1747, overleden aldaar op 5 september 1826.
    Hij was gehuwd met Helena Teunissen, geboren te Nederweert rond 1754, overleden aldaar op 29 oktober 1812, dochter van Antonius Teunissen en Catharina Smeets.
  • 3 : Henri, geboren te Nederweert rond 1748, overleden aldaar op 7 maart 1822.
    Hij was gehuwd met Guillelmine Lemmen, geboren te Nederweert rond 1752, overleden aldaar op 17 april 1823, dochter van Mathieu Lemmen en Johanna Maria Velter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina