Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Paulus Wijnen, plaatbankwerker, calculator en werkuitbesteder, geboren te Haelen op 13 oktober 1913, overleden te Veldhoven op 26 januari 1998, begraven te Eindhoven op 30 januari 1998, zoon van Jacobus Hubertus Wijnen en Maria Klinkhamer.


Hij is getrouwd te Eindhoven op 28 oktober 1939 met
Cornelia Henrica Antonia Steen, fabrieksarbeidster en huisvrouw, geboren te Amsterdam op 16 december 1913, overleden te Eindhoven op 22 maart 2004, dochter van Cornelis Petrus Maria Steen en Gezina Maria Lirb.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina