Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Wiers.


Hij was gehuwd met
Helena Venner.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, landbouwster, geboren te Baexem, gedoopt op 3 mei 1746, wonende te Baexem, overleden aldaar op 20 december 1829.
    Zij had van een onbekende man één dochter.
    Zij is getrouwd te Haelen op 7 april 1777 voor de kerk (2) met Christiaan König, landbouwer, geboren te Sachsen (D) rond 1742, wonende te Baexem, overleden aldaar op 16 november 1812.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina