Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Antonetta Stassar, geboren te Weert op 30 augustus 1895, overleden te Baexem op 3 december 1934, dochter van Henricus Stassar en Anna Margaretha Hobus.


Zij is getrouwd te Weert op 22 mei 1923 met
Peter Hubertus Geelen, hoofdonderwijzer, geboren te Weert op 26 maart 1896, overleden op 18 oktober 1986, zoon van Peter Mathijs Hubertus Geelen en Hendrina Kessels.
(Hij is later getrouwd te Maastricht op 26 maart 1937 met Louisa Petronella Maria van der Mast, geboren te Maastricht op 8 augustus 1908, overleden voor 1986.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina