Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Rutten.


Zijn dochter bij een onbekende vrouw:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Beegden rond 1759, overleden te Baexem op 6 mei 1806.
    Zij is getrouwd te Baexem op 14 juli 1785 voor de kerk met Mathis Houben, dagloner, landbouwer en smid, geboren te Baexem op 26 oktober 1758, overleden te Haelen op 14 januari 1840, zoon van Cornelis Houben en Helena Kessels.
    (Hij is later getrouwd te Baexem op 3 augustus 1809 met Gertrudis Nijs, dagloonster, geboren te Haelen rond 1781, overleden aldaar op 30 oktober 1852, dochter van Petrus Nijs en Helena van Genegen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina