Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Linsen.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Vercoulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, geboren te Baexem rond 1747, overleden aldaar op 10 augustus 1828.
    Hij was gehuwd met Petronilla Hendricks, geboren te Asten rond 1740, overleden te Baexem op 20 maart 1820, dochter van Peter Hendricks.
  • 2 : Margareta, brouwster en hrbergierster, geboren te Baexem rond 1752, overleden te Neeritter op 16 november 1826.
    Zij was gehuwd met Rijnier Linssen, landbouwer, geboren rond 1754, overleden te Neeritter op 13 oktober 1806.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina