Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Hubertina Dierx.


Zij was gehuwd met
Hubertus Mulders, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Anna Maria, geboren te Baexem op 4 januari 1912.
    Zij is getrouwd te Maarheze op 28 mei 1942 met Wilhelmus Johannes Michiels, geboren te Heeze op 8 november 1907, overleden te Geldrop op 10 september 1973, begraven te Heeze, zoon van Peter Michiels en Johanna van Bussel.
  • 4 : Jacobus Hubertus, geboren te Baexem op 1 januari 1913.
    Hij is getrouwd te Maarheeze op 4 november 1939 met Wilhelmina Maria Alberdina Scheer, geboren te Herwen en Aerdt op 4 mei 1906, dochter van Franciscus Eduard Scheer en Geertruida Luub.
  • 5 : Antonius Johannes Hubertus, geboren te Baexem op 26 januari 1914.
    Hij is getrouwd te Geldrop op 21 november 1942 met Alberta Johanna van Wijk, geboren te Dreumel rond 1912, dochter van Johannes Hendrikus van Wijk en Hendrika Peters.
  • 9 : Josephus Maria Hubertus, geboren te Baexem op 31 mei 1920, overleden aldaar op 7 oktober 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina