Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Schuers.


Zij was gehuwd met
Gerard Ketelaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Heythuysen rond 1731, overleden te Baexem op 13 december 1811.
    Zij is getrouwd te Baexem op 16 april 1758 voor de kerk met Engelbert Hendrikx, geboren te Grathem rond 1736, overleden te Baexem op 15 mei 1801, begraven op 17 mei 1801, zoon van Mathieu Hendrikx en Catrina N.N..Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina