Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jeanne van Zeebroek.


Zij was gehuwd met
Henri Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Christina, gedoopt te Heythuysen op 21 december 1762.
    Zij is getrouwd te Thorn op 21 oktober 1806 met Franciscus Henricus Berger, bakker en dagloner, gedoopt te Thorn op 4 november 1780, overleden te Stevensweert op 29 april 1841, zoon van Joannes Henricus Berger en Catharina Elisabeth Reemers.
  • 3 : Cornelia, landbouwster, geboren te Horn rond 1774, overleden te Baexem op 24 augustus 1830.
    Zij was gehuwd met Gerard van de Laer, landbouwer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina