Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathieu Curvers.


Hij is getrouwd te Haelen op 23 april 1737 voor de kerk met
Cornelia Verstegen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella, landbouwster, geboren te Baexem op 15 december 1741, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 mei 1821.
    Zij is getrouwd te Baexem op 12 april 1780 voor de kerk met Jacobus Leën, landbouwer, geboren te Baexem op 15 januari 1736, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 mei 1787, zoon van Joannes Leën en Gertrudis Dirix.
  • 3 : Mathias, akkerbouwer, geboren te Heythuysen rond 1755, overleden aldaar op 20 september 1829.
    Hij is getrouwd te Baexem op 3 mei 1791 voor de kerk met Helena Clerx, akkerbouwster, geboren rond 1758, wonende te Beegden, overleden te Hunsel-Ell op 5 juli 1838, dochter van Leonarde Klerckx en Jeanne Puts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina