Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Servaas Loenders, geboren te Neerpelt (B), gedoopt op 16 november 1800, overleden te Horn op 10 augustus 1844, zoon van Arnold Loenders en Maria Gertrudis Jacobs.


Hij is getrouwd te Neerpelt op 10 januari 1829 met
Maria Joanna Catharina Bartels, landbouwster, geboren te Zonhoven (B), gedoopt op 22 januari 1798, overleden te Baexem op 25 april 1876.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina