Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Ida Aldegonda Mevissen, geboren te Swalmen op 13 maart 1901, overleden te Roermond (Z) op 27 maart 1988, begraven te Baexem.


Zij is getrouwd te Swalmen op 23 april 1923 met
Willem Jozef van Eck, chauffeur, geboren te Melick-Herkenbosch op 19 januari 1900, overleden op 28 maart 1978, begraven te Baexem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Baexem op 20 april 1928, overleden aldaar op 9 mei 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina