Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Wilhelmina Agnes Nouwen.


Zij was gehuwd met
Willem Herman Biermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Margaretha, geboren te Vlodrop rond 1904, overleden te Baexem op 1 december 1909.
  • 2 : Joanna Mathilde Cornelia, geboren te Baexem op 27 december 1906.
    Zij is getrouwd te Eindhoven op 12 april 1934 met Antonius Wilhelmus van den Broek, geboren te Gouda rond 1904, zoon van Pieter van den Broek en Johanna Antonia Roelofsen.
  • 3 : Cornelus Leonardus Wilhelmus, geboren te Baexem op 23 mei 1908.
    Hij is getrouwd te Eindhoven op 23 november 1939 met Algonda Gezina Gerardina Carolina Ninteman, geboren te Onstwedde op 14 oktober 1907, dochter van Gerhardus Hemannus Ninteman en Ebelina Rabens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina