Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Helene Jonckers, geboren te Geldern (D) rond 1726, overleden te Baexem op 28 november 1831.


Zij was gehuwd met
Pieter Brouns, geboren te Baexem rond 1732, overleden aldaar op 27 december 1808, zoon van Jean Brouns en Catharina Jansen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren rond 1782, overleden te Baexem op 12 juli 1815.
  • 2 : Gerard, veldwachter, geboren te Baexem op 4 juli 1790, overleden te Thorn op 22 augustus 1840.
    Hij is getrouwd te Maaseik op 24 februari 1816 met Marguerita Gelissen, geboren te Maaseik rond 1787, dochter van Michel Gelissen en Catharina Everaerts.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina