Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Barbara Alberts, geboren te Kessenich (B) op 16 oktober 1840, overleden te Baexem op 3 augustus 1876, dochter van Godefridus Alberz en Maria Ida van Elsen.


Zij is getrouwd te Kessenich op 2 april 1869 met
Leonardus Coolen, landbouwer, geboren te Kessenich op 10 december 1835, overleden te Maasbracht op 26 juni 1899.
(Hij is later getrouwd te Kessenich op 16 februari 1881 met Maria Gertrudis Hubertina Coolen, geboren te Hunsel op 11 juni 1852, overleden te Kessenich op 1 oktober 1898, dochter van Petrus Coolen en Wilhelmina van der Sanden.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina