Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanne Nijs, geboren te Nederweert op 18 februari 1729, overleden aldaar op 11 februari 1814, dochter van Mathieu Nies en Helene N.N..


Zij is getrouwd te Weert op 20 februari 1757 voor de kerk met
Reijnier Kiggen, geboren te Leveroy-Millaert op 26 april 1711, overleden te Nederweert op 21 juli 1798.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henrij, geboren te Nederweert rond 1760, overleden aldaar op 30 mei 1798.
    Hij was gehuwd met Marguerite Creijelmans, geboren te Nederweert rond 1766, overleden aldaar op 5 juni 1804, dochter van Henri Kreijelmans en Mathie Hobus.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina