Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonardus Hubertus Caris, metselaar, geboren te Grathem op 8 oktober 1897, zoon van Joanna Christina Caris.


Hij is getrouwd te Grathem op 29 april 1927 met
Maria Hubertina Catharina Gorissen, geboren te Grathem op 8 januari 1905, dochter van Petrus Gorissen en Wilhelmina Hubertina Catharina Verlaak.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubert, geboren te Hunsel-Ell op 8 augustus 1929, overleden te Eindhoven (Z) op 5 januari 1982, begraven te Weert.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina