Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johan Christiaan Troost, electriciën, geboren te Arcen en Velden op 15 december 1898, overleden op 11 februari 1956, begraven te Oler, zoon van Louis Christiaan Troost en Petronella Basten.


Hij is getrouwd te Grathem op 18 oktober 1932 met
Josephina Gertrudis Stroekxs, geboren te Grathem op 26 augustus 1909, overleden op 11 november 1967, begraven te Oler, dochter van Paulus Dominicus Stroekxs en Maria Margaretha Baets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina