Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hendrika Fila, geboren te Grathem op 18 mei 1896, overleden te Horn op 28 juli 1991, begraven te Wessem, dochter van Antoon Fila en Anna Gertrudis Rutten.


Zij is getrouwd te Venray op 13 juni 1921 met
Hendrikus Jacobus Antonius de Wijze, machinist, geboren te Venray op 7 augustus 1894, overleden te Panheel op 1 september 1972, zoon van Petrus de Wijze en Anna Christina Smits.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina