Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Judith Corsten.


Zij was gehuwd met
Joannes Geenen, landman.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willem, landman en landbouwer, geboren te Wessem op 12 augustus 1807, overleden te Ittervoort op 1 januari 1873.
    Hij is getrouwd te Thorn op 18 december 1827 (1) met Jeanne Chatrine Staekenborg, landbouwster, geboren te Ittervoort-Santfort op 13 januari 1804, overleden te Ittervoort op 13 oktober 1855, dochter van Joannes Stakenborg en Elisabeth Clerkx.
    Hij is getrouwd te Thorn op 29 maart 1856 (2) met Anna Maria Caris, landbouwster en dagloonster, geboren te Tungelroy-Weert op 28 september 1827, overleden te Hunsel op 23 oktober 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina