Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Emelie Mertens, overleden te Heythuysen op 29 oktober 1778.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 3 juli 1755 voor de kerk met
Theodore Deenen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Marie Catherine, geboren te Heythuysen, gedoopt op 10 mei 1762, overleden te Heythuysen op 30 april 1803.
  • 3 : Gerard, geboren te Heythuysen, gedoopt op 18 mei 1765, overleden te Nederweert op 17 december 1811.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 4 februari 1793 voor de kerk met Catherine Aben, geboren te Nederweert op 17 februari 1755, overleden aldaar op 13 december 1832, dochter van Jacobus Aben en Catharina Linssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina