Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Mathijs Eerens, molenaarsknecht, geboren te Stramproy op 22 december 1807, overleden aldaar op 21 mei 1877, zoon van Mathieu Heerens en Joanna Maria Snijders.


Hij is getrouwd te Stramproy op 23 augustus 1834 met
Catherine Luis, geboren te Ittervoort-Beersel op 29 juli 1810, overleden te Stramproy op 13 april 1864, dochter van Jean Luijs en Susanna Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jan Mathijs, dienstknecht en landbouwer, geboren te Stramproy op 13 september 1838, overleden aldaar op 23 juni 1927.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 17 april 1873 met Elisabeth Brouns, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort-Beersel op 14 juni 1842, overleden te Stramproy op 13 november 1920, dochter van Jacque Broens en Joanna Wulmsen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina