Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Verstraeten, geboren te Neeritter op 24 oktober 1819, overleden te Kinrooi op 5 februari 1910, dochter van Joannes Verstraeten en Joanna Catharina Jacobs.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 6 mei 1852 met
Joannes Vleeshouwers, kleermaker, geboren te Kessenich op 16 augustus 1806, overleden te Kinrooi op 1 december 1862, zoon van Peter Joannes Vleeshouwers en Barbara op den Heuvel.
(Hij was weduwnaar van Sophia Hoels, overleden te Kinrooi op 11 april 1844.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina