Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mechtilde Lemmen.


Zij was gehuwd met
Jacobus Haeldermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, landbouwster, geboren te Stramproy, gedoopt aldaar op 4 maart 1790, overleden te Hunsel op 26 april 1862.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 16 juli 1825 met Joannes Gerris, landbouwer, geboren te Ittervoort op 4 oktober 1793, overleden te Hunsel op 12 oktober 1859, zoon van Willem Gerris en Maria Scheepers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina