Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Pijls, geboren rond 1811, overleden te Stevensweert op 1 maart 1862, dochter van Gerard Piels en Elizabeth de Haan.


Zij was gehuwd met
Willem Indemans, logementhouder, geboren rond 1797, overleden te Thorn op 12 mei 1883, zoon van Eduard Indemans en Sophia Paulussen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Susanna Hubertina, geboren te Ittervoort op 10 mei 1856.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 10 maart 1875 met Polidor Keirsbulck, geweermaker, geboren te Deijnze (B) op 1 mei 1842, zoon van Charles Louis Keirsbulck en Nathalie Lammens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina