Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Agnes Maessen, landbouwster.


Zij was gehuwd met
Leonard Janssen, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, akkerman en dagloner, geboren te Maasbracht op 25 oktober 1785, overleden te Hunsel op 11 november 1860.
    Hij was gehuwd (1) met Marie Elisabeth Scheeren.
    Hij is getrouwd te Pol en Panheel op 15 juni 1813 (2) met Joanna Vissers, geboren te Heel op 28 augustus 1788, overleden te Hunsel op 26 maart 1852, dochter van Martin Vissers en Marie Therese Loven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina