Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Aengevaeren, akkerbouwer.


Hij was gehuwd met
Joanna Haeldermans, akkervrouw.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha, akkervrouw en landbouwster, geboren te Stramproy rond 1799, overleden te Hunsel op 12 april 1866.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 11 januari 1825 met Jacobus Kraenen, akkerman en landbouwer, geboren te Ittervoort op 17 oktober 1789, overleden te Hunsel op 10 juli 1862, zoon van Hendrik Kraenen en Gertrudis Coppen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina