Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Therese Loven.


Zij was gehuwd met
Martin Vissers, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Anna Mechtildis, dagloonster, geboren te Pol op 1 december 1782, wonende te Thorn.
  Zij is getrouwd te Pol en Panheel op 20 oktober 1815 met Jan Mathias Lales, kleermaker, geboren te Thorn op 15 september 1782, wonende aldaar, zoon van Miegel Lales en Jeanne Geurts.
  (Hij was weduwnaar van Gertrude Snijckers.)
 • 2 : Gerardus, koopman en akkerman, geboren te Pol op 27 januari 1786.
  Hij is getrouwd te Pol en Panheel op 29 september 1816 met Maria Magdalena Haegeraets, akkervrouw, geboren te Panheel op 4 oktober 1787, dochter van Henrij Haegeraets en Marie Anne Menten.
 • 3 : Joanna, geboren te Heel op 28 augustus 1788, overleden te Hunsel op 26 maart 1852.
  Zij is getrouwd te Pol en Panheel op 15 juni 1813 met Jan Janssen, akkerman en dagloner, geboren te Maasbracht op 25 oktober 1785, overleden te Hunsel op 11 november 1860, zoon van Leonard Janssen en Agnes Maessen.
  (Hij was weduwnaar van Marie Elisabeth Scheeren.)
 • 4 : Anne Marie, geboren te Pol op 6 december 1794.
  Zij is getrouwd te Pol en Panheel op 9 mei 1814 met Mathieu Bongaerts, molenaar, geboren te Beesel rond 1784, waarschijnlijk zoon van Francois Bongaers en Wilhelmine Meuter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina