Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Lambertus Wolfhaegen, landbouwer, geboren te Grathem op 20 oktober 1835, overleden te Vlodrop op 3 februari 1908, zoon van Jan Wolfhagen en Anna Gertrudis Vossen.


Hij is getrouwd te Vlodrop op 22 april 1872 met
Gertrudis Fabus, geboren te Vlodrop op 15 maart 1838, overleden aldaar op 3 mei 1893, dochter van Gerard Fabus en Cornelia Linnards.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina