Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Lambertus Meekels, landbouwer, geboren te Grathem op 6 oktober 1842, overleden te Born op 22 september 1937, zoon van Martinus Meekels en Maria Elisabeth Luiten.


Hij is getrouwd te Born op 12 juni 1882 met
Anna Eva Storms, geboren te Born op 16 maart 1845, overleden aldaar op 28 mei 1919, dochter van Hermanus Storms en Maria Mechtildis Corvers.
(Zij was weduwe van Jan Peter Fijen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina