Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Catharina Helena Henderikx, geboren te Grathem op 9 mei 1899, dochter van Peter Mathijs Hubert Henderikx en Hendrina Hubertina Weekers.


Zij is getrouwd te Grathem op 25 april 1924 met
Peter Johannes Mertens, landbouwer, geboren te Grathem op 7 april 1902, overleden te Leende op 28 februari 1992, zoon van Antoon Martens en Maria Gertrudis Wolters.
(Hij was later gehuwd met Maria M K van Aarsen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina