Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Christina Louisa Hubertina Mostart, geboren te Wijlre op 3 september 1837, overleden te Susteren op 10 juli 1905, dochter van Johan Joseph Hubert Mostart en Anna Elisabetha Kicken.


Zij is getrouwd te Maastricht op 4 oktober 1860 met
Jan Willem Klinkum, organist, geboren te Grathem op 22 januari 1827, overleden te Maastricht op 6 juni 1902, zoon van Jan Jacob Klinkom en Maria Catharina Raemakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Victor Emmanuel, geboren te Maastricht rond 1868, overleden te Horn op 17 maart 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina