Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Verleijsdonk.


Hij was gehuwd met
Cornelia Hoevenaars.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, dienstknecht en landbouwer, geboren te Oirschot op 30 mei 1833, overleden te Nederweert op 10 januari 1911.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 20 juni 1864 met Catharina Gökemeier, geboren te Heythuysen op 20 september 1842, overleden te Nederweert op 30 mei 1924, dochter van Friedrich Wilhelm Gökemeier en Petronele Sijben.
  • 2 : Peter, molenaarsknecht en landbouwer, geboren te Oirschot op 1 december 1838, wonende te Weert, overleden te Horn op 7 juni 1915.
    Hij is getrouwd te Weert op 10 februari 1864 met Maria Elisabeth Dirix, geboren te Heythuysen op 23 oktober 1837, wonende te Weert, overleden te Horn op 19 februari 1920, dochter van Petrus Dirix en Anna Maria Kirckels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina