Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christiaan van de Venne.


Hij was gehuwd met
Johanna Maria Kwarten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Juliana, geboren te Nederweert op 22 april 1877.
  • 2 : Christina, geboren te Weert rond september 1878, overleden te Meijel op 9 mei 1879.
  • 3 : Joseph, venter en leiendekker, geboren te Heythuysen op 11 september 1880.
    Hij is getrouwd te Weert op 23 februari 1903 (1) met (en gescheiden te Roermond op 20 april 1905 van) Auguste Schnijders, leurster, geboren te Wanne op 18 december 1884, dochter van Maria Elisabeth Schnijders.
    Hij is getrouwd te Weert op 4 april 1906 (2) met Cornelia Luijs, geboren te Weert op 24 december 1887, dochter van Antonius Luijs en Hendrina van den Berg.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina