Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter Mathijs van de Winkel.


Hij was gehuwd met
Maria Gertruda Kleuskens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard Jozef, geboren te Horst op 8 november 1872, wonende te Baexem, overleden aldaar op 18 september 1945.
    Hij was gehuwd (1) met Anna Maria Kuppens, geboren te Stramproy op 14 augustus 1861, overleden te Horst op 20 november 1917, dochter van Theodorus Kuppens en Gertrudis Vrinsen.
    Hij is getrouwd te Baexem op 11 januari 1927 (2) met Maria Gertrudis Cuijpers, modemaakster, geboren te Baexem op 1 november 1867, wonende te Haelen, overleden aldaar op 10 mei 1956, dochter van Francis Cuijpers en Maria Elisabeth Peters.
    (Zij is eerder getrouwd te Baexem op 11 mei 1889 met Ludovicus Hubertus Coenen, molenaar, graanmolenaar en broodbakker, geboren te Nunhem op 13 september 1857, wonende te Baexem, overleden aldaar op 10 maart 1923, zoon van Jean Coonen en Jeanne van Lier.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina