Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Hubert Theelen, veehandelaar.


Hij was gehuwd met
Clara Hubertina van Ass.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jean Hubert, geboren te Heythuysen op 5 oktober 1878.
  • 3 : Anna Theresia, dienstbode, geboren te Heythuysen op 27 februari 1880, overleden te Venlo op 29 augustus 1947.
    Zij is getrouwd te Venlo op 9 mei 1910 met Arnold Lambert van der Valk, aannemer, geboren te Venlo op 3 juni 1872, overleden aldaar op 4 september 1947, zoon van Jozef Cornelis van der Valk en Helena Maria Cecilia Kessels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina