Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Ida Joanna Franssen.


Zij was gehuwd met
Leonard Jacobs, kleermaker.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Willemina Hubertina, geboren te Maasbree op 13 februari 1863, overleden te Venlo op 13 juni 1935.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 10 februari 1890 met Martinus Janssen, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 11 maart 1860, overleden te Venlo op 2 juli 1931, zoon van Leonard Janssen en Henrina Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina