Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Hubertina Breuer, geboren te Roermond rond 1809, overleden te Baexem op 25 juli 1876, dochter van Mathias Breuer en Maria Gertrudis Beltjens.


Zij was gehuwd met
Balthasar Hendrik Dreessens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, winkelierster, geboren te Roermond op 16 maart 1842.
    Zij was gehuwd (1) met Baptist Constantius Campioni.
    Zij is getrouwd te Roermond op 20 januari 1874 (2) met Jacobus Nicolaes Cillekens, winkelier, geboren te Heythuysen op 2 juni 1837, overleden te Roermond op 27 juli 1925, zoon van Hendrikus Cillekens en Maria Elisabeth Knippenberg.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina