Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrude Vossen.


Zij was gehuwd met
Chretien Caris, landbouwer.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Henrica, geboren te Heythuysen rond 1760, overleden aldaar op 28 september 1815.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 26 april 1786 voor de kerk met Henricus Cremers, afkomstig uit Neer, gedoopt aldaar op 13 juni 1747, overleden te Heythuysen op 8 november 1817, zoon van Teodorus Cremers en Anna Brinckers.
  • 3 : Catharina, geboren te Heythuysen rond 1767, overleden te Nederweert op 4 maart 1831.
    Zij was gehuwd met Jacobus Fijen, dagloner, geboren te Nederweert rond 1764, overleden aldaar op 30 oktober 1847, zoon van Henricus Fijen en Maria Bloemers.
  • 4 : Petronella, geboren te Heythuysen op 14 augustus 1771.
    Zij is getrouwd te Stevensweert op 27 augustus 1801 met Pierre Beunen, burgemeester te Stevensweert, geboren te Ohé en Laak op 3 augustus 1745, wonende te Stevensweert, zoon van Philippe Beunen en Catharine Pustjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina