Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Isabella Hubertina Daenen.


Zij was gehuwd met
Hendricus Hubertus Emilius Scheffer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antoon Hubert Joseph, geboren te Heythuysen rond november 1863, overleden aldaar op 11 juli 1864.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 11 juli 1874.
  • 3 : Louisa Maria Hubertina Helena, onderwijzeres, geboren te Heythuysen op 11 augustus 1875.
    Zij is getrouwd te Stevensweert op 17 april 1900 (1) met Christianus Hubertus Smeets, onderwijzer, geboren te Stevensweert op 17 maart 1868, overleden aldaar op 6 december 1916, zoon van Peter Hubert Smeets en Maria Elisabeth Rutten.
    Zij is getrouwd te Arcen en Velden op 5 april 1918 (2) met Jacobus Brueren, onderwijzer, geboren te Velden rond 1867, zoon van Joannes Brueren en Elisabeth Engels.
    (Hij was weduwnaar van Joanna Hafmans.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina