Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Stephen Jacob van de Wall.


Hij was gehuwd met
Maria Francisca Baur.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Johanna Francisca Mathilda, modiste, geboren te Heythuysen op 16 november 1865, overleden te Kerkrade op 10 november 1939.
  Zij is getrouwd te Nieuwenhagen op 7 augustus 1903 met Hendrik Joseph Hubert Hanssen, metselaar, geboren te Nieuwenhagen op 8 november 1864, zoon van Alexander Hanssen en Maria Theresia Sauren.
  (Hij was weduwnaar van Anna Maria Treijbels.)
 • 2 : Willem Joseph Isidorus, geboren te Heythuysen op 22 augustus 1867, overleden aldaar op 18 november 1870.
 • 3 : Peter Johan Hubert, zadelmaker, geboren te Heythuysen op 9 april 1870.
  Hij is getrouwd te Nieuwenhagen op 11 februari 1898 met Maria Elisabeth Hanssen, geboren te Nieuwenhagen op 11 februari 1872, dochter van Frans Jozef Hanssen en Maria Hubertina Huperings.
 • 4 : Josephina Anna Paulina, geboren te Heythuysen op 27 september 1872.
  Zij is getrouwd te Nieuwenhagen op 14 juni 1895 met Pieter Jozef Braun, metselaar, geboren te Nieuwenhagen rond 1871, zoon van Johan Mathijs Braun en Elisabeth Ruttgers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina