Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Laurens Apers, brievengaarder.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Dubois.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Hubertus Philippus, onderwijzer, geboren te Heythuysen op 6 oktober 1890, overleden te Utrecht op 14 mei 1947, begraven te Waubach.
    Hij is getrouwd te Gulpen op 4 september 1917 met Maria Helena Josepha Roex, geboren te Ubach over Worms op 3 oktober 1890, overleden te Kerkrade op 9 oktober 1964, begraven te Waubach, dochter van Jan Antoon Roex en Maria Elisabeth Ritzen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina